Si E Mban Ti Atë Për Grua Ore? Burri U Tregon Vendin: E Dua Për Shpirtin, U Martove Me Të Për Të Keq E Të Mirë! LAJME

Si E Mban Ti Atë Për Grua Ore? Burri U Tregon Vendin: E Dua Për Shpirtin, U Martove Me Të Për Të Keq E Të Mirë! LAJME

Nga kjo histori janë përlotur shumë njerëz. Kjo është historia e një burri që e do shumë gruan e tij.Pas një zja rri që ra gruaja e tij u dogj në 65 % të trupit të saj dhe fytyrës. Gruaja qëndroi për 8 muaj në spital dhe burri nuk e braktisi. Burrin e paragjykojnë se si nuk e ka lënë gruan e tij dhe si si rri me të, por ai ka thënë se e do dhe se dashuria nuk njeh bukuri.shty.pe rekla.men dhe shike video.n