Shqiptarja:Javën e parë që shkova nuse, më thanë shko nuse kah Iopët dhe..(FOTO+VID)

Shqiptarja:Javën e parë që shkova nuse, më thanë shko nuse kah Iopët dhe..(FOTO+VID)

Unë kundërshtova para të gjithëve dhe në atë moment burri im ngr;iti dorë ndaj m;eje e më pas veprimet e tij më të rë;nda pasuan edhe në dhomën e gjumit. Dhe, që nga ajo ditë, edhe pse jetova me të një vit, mezi prisja të gjeja rastin që t’i jepnim f;und martesës dhe të mos rrija asnjë ditë në atë shtëpi, pasi me qonin me zort mi mel lopt siq e shifni edhe ju vet…Vazhdo duke kaluar në Linkun Blu më P0shtë dhe merr Pamjet E PL0TA: