Shqiptarja shkon si kliente dhe ‘zhdëp në dru’ parukieren, zbuloi se burri e trad htonte prej vitesh

Shqiptarja shkon si kliente dhe ‘zhdëp në dru’ parukieren, zbuloi se burri e trad htonte prej vitesh

Historia më poshtë është ajo e një gruaje që e rr ahu të dashurën e partnerit dhe më pas u largua tek e ëma.

“Telefoni i partnerit ishte me kod. Por asnjëherë nuk kam menduar se përse i duhej kjo siguri, kur midis nesh nuk kishte se krete. Ne të dy kemi dy vajza dhe vija duart në zj arr se burrat e të tjerave e tepronin, por jo i imi. Mund të them se ishte një aktor i mirë për disa vite derisa zbulova lidhjen jashtë martesore”