Shqiptarja nga Italija kërkon burrë për vete në televizor: E dua një burr të mirë e të…(FOTO+VID)

Shqiptarja nga Italija kërkon burrë për vete në televizor: E dua një burr të mirë e të…(FOTO+VID)

V,ajza shqiptare që është zhvendosur në Itali prej vitesh kerkon ne ekran.“A ka ndonjë burrë për mua,se më duket do ngelë në shtëpi? Këta të Italis s’ bëjnë hajër. S’ thonë asnjë fjalë, vajza esht e bukur siq e shifni edhe vet, vetem ta gjejm nje burr te hajrit kismet…Vazhdo duke kaluar në Linkun Blu më P0shtë dhe merr Pamjet E PL0TA