July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Shqiptari lutet: Më shpëtoni nga gruaja se ajo po më kapi më bën për…

Një burrë nga Prizreni ka raportuar në po li ci se bashkëshortja e tij e në vazhdimësi.

Përmes raportit 24 orësh, P ol icia ka bërë me dije se palët janë intervistuar dhe se me vendim të prokurorit, rasti vazhdon në pr ocedurë të rregullt.

“Prizren 26.05.2021-02:30. V ik tima mashkull kosovar ka raportuar se bashkëshortja e tij e dyshuara femër kosovare në vazhdimësi është duke i shkaktuar dunë f i zik e dhe ps ikike ndaj tij. Palët janë intervistuar dhe me vendim të pro kur orit rasti vazhdon në p rocedurë të rregulltë”, njofton P olicia.