Shpëtoi për mrekulli/ E dh .un.on.te i dashuri, modelja shpëton veten hi.dh.et nga kati i 8-të, babai nuk e arriti dot

Shpëtoi për mrekulli/ E dh .un.on.te i dashuri, modelja shpëton veten hi.dh.et nga kati i 8-të, babai nuk e arriti dot

Një kërcimtare e re është h.ed.hur e te .rror. i.zu.ar nga ballkoni i katit të tetë për t’i shpëtuar të dashurit të saj a.b ..uz…iv.

22-vjecarja Georgia Brodrick, i kishte telefonuar të atit për ta ndihmuar në apartamentin në Melbourne apartment, por ai nuk erdhi në kohë.

Ajo sapo kishte mësuar se i dashuri e kishte tr.a d.ht.uar por nuk mund të ko.nf.ront.ohej me të, kështu që u h.o..dh nga ballkoni dhe r.a në një gardh e më pas në një pellg me ujë.

Vajza u çua me u.gje .n.cë në s . p.ital teksa krahu i majtë ishte thuajse gj y.m.tuar nga r.ën.ia.

Doktorët i dhanë asaj pak shanse m.bij.et.ese pasi kishte p.ës.uar th.y. er.je të qafës, të kur rizit e të këmbës.