Shoferi Po Ikte Nga Ambulanca Duke Menduar Se Është Policia

Shoferi Po Ikte Nga Ambulanca Duke Menduar Se Është Policia

Një aksident i rëndë ka ndodhur, në Kragujevc të Serbisë. Një makinë e tipit Ferrari thuajse është bërë “copa” pas një aksidenti që raportohet se ka ardhur nga shpejtësia e lartë.Sipas dëshmitarëve okularë, disa të rinj ndodheshin në makinën me targa të huaja dhe ata po shkonin në drejtim të qytetit me shpejtësi të madhe. Shtyp reklamen per ta pare videon e ferrarit