September 19, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Shoferi Kosovar I Autobusit Me Plot Udhëtarë Shkruan Me Telefon Duke Vozitur! (PAMJE)

Një shofer i autobusit me plot udhëtarë që po lëvizte në relacionin Ferizaj-Përmet-Ferizaj ka shfaqur disa momente të rrezikshme neglizhence gjatë ngasjes. Një lexues i lajmi.net ka dërguar një video në redaksinë tonë ku shihet se shoferi në fjalë gjatë ngasjes përdorte edhe telefonin. Lexuesi thotë se videoja është bërë para rreth dy muajsh. Videoja është incizuar më 17 maj në rajonin e Kukësit, në orën 01:00 pas mesnate /Pamje mePosht

Çështja e sigurisë në transportin me autobusë është aktualizuar shumë kohëve të fundit pas aksídentit tragjjik në Kroaci ku mbetën të vde kur 10 mërgimtarë dhe u lénduan dhjetëra të tjerë.