Shkrimtari Serb: Serbët Jetojnë Më Mirë Në Kosovë Sesa Në Serbi

Shkrimtari Serb: Serbët Jetojnë Më Mirë Në Kosovë Sesa Në Serbi

Dramaturgu dhe profesori i Fakultetit të Arteve të Dramës në Beograd Nebojsha Romçeviq ka deklaruar se nuk beson se Serbia ka pasur udhëheqës më të këqij në historinë e saj. “Atë çfarë e kanë të përbashkët, e çka aspak nuk dyshoj, është Iikuidimi i Serbisë në kuptimin demografik, shpirtëror, ekonomik, politik, ekologjik dhe arsimor. Jam i bindur se serbët në Kosovë jetojnë më mirë sesa serbët në Serbi”, ka thënë Romiçeviq në një intervistë dhënë revistës serbe NIN.shty.pe rekla.men dhe shike video.n