Connect with us

Shkëlqen doktoresha më e bukur shqiptare që po bën namin në rrjetet sociale

Të Ndryshme

Shkëlqen doktoresha më e bukur shqiptare që po bën namin në rrjetet sociale

Dorentina Kukaj është de rmatologia est etike më e njohur dhe pre stigjioze në Kosovë, që gjen zgjidhje për shumë probleme dermatologjike dhe estetike.

Dorentina Kukaj që është sinonim i profesionalizmit, por edhe elegancës e bukurisë, është shndërruar në një nga emrat më të afirmuar të kësaj fushe.

Ndërkohë, ne faqen e Dorentina Kukaj në Instagram, shohim një galeri të tërë fotosh nga angazhimet e saj profesionale, por edhe foto ku shihet bashkë me të shoqin, doktorin e njohur dhe ish deputetin Shaip Mujaj dhe dy djemtë e tyre.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top