Shikoni Videon, Momenti Kur Ura Shem,Bet Brenda 1 Sekondi

Shikoni Videon, Momenti Kur Ura Shem,Bet Brenda 1 Sekondi

Një urë e lartë është she,mbur në Tajvan. Një kamion cisternë që transportonte naftë është rrëz,uar mbi anijet e peshkimit, disa orë pasi zona u go dit nga një tajfun.

Ndërsa zhyt,ësit janë në kërkim të v. iktimave në ujë.

Ura me gjatësi 137 metra lidh fshatin Nanfangao me Tajvanin lindor.

Të paktën 14 persona raportohet se u p. lago,sën. Një helikopter i forcave ajrore, anije peshimi dhe më shumë se 60 persona nga personeli ushta,rak, përfshirë është zhytës janë vënë në kërkim të personave të bl. lokuar nën r r ënoja.

Shembja e urës erdhi disa orë pasi një tajfun përfshiu disa pjesë të ishullit, por zyrtarët nuk e kishin menduar se stuhia kishte dobësuar urën.