Shikoni sa êshtê rritur Azem Hadajari, i vunê emrin e tê atit dhe jeta super Iu ksoze e tij

Shikoni sa êshtê rritur Azem Hadajari, i vunê emrin e tê atit dhe jeta super Iu ksoze e tij

I vunê emrin e tê atit, SHIKONI sa êshtê rritur Azem Hadajari i riu dhe bên njê jetê Iu k so ze. Azem Hajdari Junior êshtê djali i deputetit tê ndjerê tê PD Azem Hajdari.Mjaft i ri nê moshê, por me njê pasion pêr mjetet e shtrenjta dhe jetên luksoze, i riu Hajdari ka rênê mjaft nê sy nê rrjetet sociale. Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Duke u nisur edhe nga pamja e jashtme, djali i tê ndjerit Azem Hajdari shpenzon shuma mar ra men dêse pêr atlete tê firmave tê shtrenjta qê vlerêsohen nga 500-1000 dollarê.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…