Connect with us

Shihni pasojat e tërmetit (foto)

Aktuale

Shihni pasojat e tërmetit (foto)

Kryesisht demtime ne pallate dhe disa banesa si pasoje e lekundjeve te forta qe jane shenuar ne kete zone nga termeti 4.1 shkalles rihter .

 

Grupet e punes ne terren per evidentimin e temeve.

 

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top