Shοkοn grυaja: Motrα ime binjake ma shkαtërrοi mαrtesën, tani dëshίron të bëjë fëmίjë me bυrrin tim dhe ata …

Shοkοn grυaja: Motrα ime binjake ma shkαtërrοi mαrtesën, tani dëshίron të bëjë fëmίjë me bυrrin tim dhe ata …

Një grua 37 vjeçare, nënë e një djali, ka rrë.fyer për The Sun se pas 14 vitesh është n.da.rë nga burri i saj dhe shk.ak.ta.re për këtë ka qenë motra e saj binjake,

Gruaja thotë se burri e kishte tra.dht.u.ar me motrën e saj binjake dhe tani të dy vazhdojnë a.f.er.ën, derisa motra e saj dëshiron të ketë fëmijë me ish burrin e saj. //Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Më poshtë rrëfimi i saj: Motra ime binjake po takohet me ishin tim dhe ajo dëshiron që të ketë fëmijë me të. Unë jam 37 vjet ndërsa ish i dashuri im është 28.

Ne kemi qenë të martuar prej 14 vitesh dhe kemi një djalë 12 vjet. Në fillim të lidhjes sonë unë zbulova se burri im po më tr.adh.to.nte me motrën time. Unë i fala ata por martesa jonë u shk.at.ërr.ua dhe ne u ndamë.

Tani motra ime po takohet sërish me ish burrin tim dhe dëshiron që të ketë fëmijë me të. Ish burri im thotë se nuk dëshiron fëmijë me të, por e di që ai i ur.re.n ko.nd.om…ët.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Djali im thotë se nuk dëshiron asgjë me asnjërin prej tyre, nëse tezja e tij mbetet shtatzënë me babanë e tij. Asnjëri nga ata nuk kanë folur me të apo e dinë që e kanë lë.n.du…ar atë.

Përgjigja e ps.ik.olo.ges: Ti nuk mund ta kontrollosh atë fa.tk.eqë.sis.ht por bisedo me ish burrin tënd dhe thuaj se djali juaj ka nevojë për vëmendje dhe se ai do të shk.at.ërr.o.het nëse babai dhe tezja e tij kanë një fëmijë bashkë.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…

Bisedo me motrën tënde gjithashtu, pasi ajo ndoshta është xheloze që ti ke një fëmijë, por thuaj që të gjejë një baba tjetër për fëmijët e saj.