Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Se kishim parë ndonjëherë kaq keq\ “Hapeni se do dal jashtë”, Donaldi tërbohet nga Iliri dhe i bie me .. ?

Donaldi nuk po mban dot më presionin brenda shtëpisë. Ai ka qëlluar me g rusht murin e shtëpisë vetëm se nuk duron dot Ilirin, i cili është duke folur me Monikën, për çështjen e tyre.

Ai flet me vete dhe është nervoz teksa i kërkon produksionit të hapë perden që të dalë jashtë dhe të pijë cigare. Kujtojmë se Donaldi dhe Iliri mbrëmjen e djeshme patën një debat të fortë.

Kujtojme se zgjedhja e Monikës (e cila zgjodhi te shpetone Beatrix) në zinxhirin e nominimeve është diskutuar tepër brenda shtëpisë.

Iliri e ka komentuar këtë zgjedhje si një mesazh indirekt ndaj Donaldit duke ruajtur ështu balancat e marrëdhënieve brenda shtëpisë.

‘’Monika tregoi qëllimin e saj në shtëpi. Donte të ruante balancat dhe t’i tregonte Donaldit që unë nuk jam në grup me Ilirin’’,- u shpreh ai.

Prej kësaj deklarate Donaldi nuk nguroi të kërkonte llogari ndaj Ilirit duke e pyetur edhe i irrituar për qëllimin final të kësaj analize.

Clashes in 'Big Brother'! Donald clashes with Ilir - Gossip