S’e keni pritur nga Leonora, p rovokon rëndë me veshjen e fundit.

S’e keni pritur nga Leonora, p rovokon rëndë me veshjen e fundit.

S’e keni pritur nga Leonora, pr ovokon rëndë me veshjen e fundit.

Leonora Jakupi është një këngëtare shumë e dashur për publikun. Ajo u bë pjesë e ske nës në moshë shumë të re dhe gjithmonë ka qenë një ndër të preferuarat e publikut.
shtype re klamen dhe shiko videon e ketij shkrimi

Ajo vazhdon të jetë shumë akt ive në rrjetet sociale, me postime të ndryshme.

Së fundi, ajo ka postuar një foto ku shfaqet e veshur në veshje të ngu shtë, ku po duket tejet provo kuese. E kështu s’e kemi parë asnjëher Lenoren.shtype r eklamen dhe shiko videon e ketij shkrimi