July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Sa ishte e vogël e vinin në lojë se kishte shenjë të madhe në fytyrë/ Nëna e 3 fëmijëve ua tregon qejfin tani: Jam shumë e lumur, kam familjen time, burri mbaron pas meje

Një nënë e cila u quajt mi . zor.ishtn i Batman ‘Dy-Fyty.rë.sh ‘ për shkak  të shenjës së saj të madhe të lindjes tha s  e ku  . rrë nuk kishte menduar se do të gjente dashurine – por tani ka burrin dhe fëmijët qe ka ëndërruar.

Being Proud of Who You Are With Chelsey Peat - YouTube

Chelsey Peat, 34, vjeç  lindi me një s.e mu.n.dje  të rr.allë të quajtur Si.nd   ro.ma Stu.rge-We.ber, një çrr  .  egu.lli.m neu.rolo.gjik që do të thotë se ka një shenjë të madhe të lindjes në anën e majtë të fytyrës së saj, së bashku me .gla  .uko.m.ën në syrin e saj të majtë.

I Wouldn't Leave The House - But I Accept My Birthmark Now

Nëna e dy fëmijëve nga Lethbridge, Alberta, tha se  njerëzit e bënë jetën e saj një ‘f.e….  rr. të vertete ‘, gjatë gjithë shkollës, me Chelsey   tal   lej çdo ditë dhe etiketohej me emra si ‘pë rb   ind ësh’.