Sγtë të gjithë tek tifοzja s*ksi rυse (Foto)

Sγtë të gjithë tek tifοzja s*ksi rυse (Foto)

Bëhet fjalë për Vanessa Mariposa rusja e cila nuk ka munguar në ndeshjet e Rusisë, duke marrë shumë vëmendje.

Tifozët e shpallën atë “më të mirën që Rusia ka në këtë turne” në rrjetet sociale.

Në rrjetet sociale, Mariposa ka treguar se është fanse e futbollit kur bëhet fjalë për kombëtare.

Fatkeqësisht Rusia u skualifikua dhe mungesa e saj në stadium do ndihet shumë.