Connect with us

Rudina tregon ku e bëri për herë të parë dhe vendin e rraIIë

Aktuale

Rudina tregon ku e bëri për herë të parë dhe vendin e rraIIë

Aktorja e humorit Rudina Dembacaj njihet për deklaratat e saj në publik aspak të kompleksuara.

Natyra e saj e drejtpërdrejtë dhe e çiltër e ka kthyer në një prej moderatorëve më të pëlqyera për publikun shqiptar. Në emisionin

“Pop Culture”, Rudina ka treguar se në çfarë moshe e ka humbur virgjërinë dhe vendin më të çuditshëm ku ka kryer marrëdhënie se.ksuaIe. Ajo rrëfeu:

Shumë e shëmtuar është. Unë jam rritur në periferi në Lezhë, dhe herën e parë e imagjinoja uau, sikur çfarë do të ndodhë aty”.

Moderatorja ka rrëfyer se e ka humbur virg/jërinë në moshën 19-vjeçare, kohë kjo kur e kishte ndjerë se duhej bërë. Moderatorja rrëfeu:

S’mu duk as vonë as herët. Kur e ndjeva e bëra. Por s’ishte gjë. Ishte si film pa muzikë.

Mungonte një dorë regjie”. Ajo rrëfeu se vendi më i çuditshëm ku ka bërë se.ks ka qenë në det,

megjithëse për masën mund të jetë një vend jo i pazakontë.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top