Connect with us

Rrëzohet avioni, shuhet e gjithë familja, prindërit dhe dy fëmijët e vegjël

Aktuale

Rrëzohet avioni, shuhet e gjithë familja, prindërit dhe dy fëmijët e vegjël

Një baba, nëna dhe dy fëmijët e tyre u vranë të enjten mbrëma kur helikopteri i tyre privat u rrëzua pranë qytetit të Bronson, sipas Zyrës së Sherifit të Qarkut Levy.

Hetuesit thonë se një dëshmitar që pretendon se ka parë një përplasje helikopteri ka thirrur autoritetet rreth orës 20:30. Disa minuta më vonë, zyra 911 e Sherifit të Qarkut Levy mori një telefonatë të dytë nga Administrata Federale e Aviacionit (FAA) në lidhje me fatkeqesine.

Avioni i rrëzuar u zbulua në një zonë të pyllëzuar në korsinë NE 60 pranë Rrugës Wekiva në perëndim të Bronson.

Sipas LCSO, familja u nis nga një rezidencë private në jugperëndim të qytetit të Bronson me një helikopter Robinson në pronësi private në rrugën e tyre për në shtëpi për në Gilchrist County.

Hetuesit nuk e dinë se çfarë e shkaktoi rrëzimin e helikopterit.

Viktimat jane: Ronald Hicks, 38, Shelly Hicks, 32, Parker Hicks, 5, and Jaylyn Hicks, 5, of Bell, Florida.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top