July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Rrëzohet Avioni në Greqi, nuk ka asnjë të mbijetuar

Një ngjarje e rë ndë është shënuar këtë të hënë në Greqi, ku një avion është rrëz uar në fshatin Haria, në Ilia të Peloponezit./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Avioni është ngritur nga klubi ajror Messolongji dhe është rrë zuar vetëm pak minuta më pas, rreth orës 11:00./Pamjet mePoshte:Mjeti fluturues u pë rfs hi nga fl akët duke lënë të vd e k ur pilotin dhe një banorë të zonës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sipas informacioneve të dhëna nga mediat e huaja, avioni u rrë zu a pranë një shtëpie, ndërsa në vendngjarje mbërritën menjëherë ambu lancat e n dihmës se shpejte dhe forcat zja rrf i këse.Zj ar rfik ësit dhe banorët kanë bërë të mundur shu arjen e zj a rrit, ndërkohë që po punohet për sqarimin e plotë të rrethanave të ngjarjes./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet