June 22, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Rrëfimi prekes i Dy Fëmijëve Të Cilët Çdo Ditë Rrinë Me Orë Të Tëra Tek va rri I Babait Të Tyre

Mason dhe Mylan Brazel, janë dy vëllezër të moshës fëmijërore.

Ata vizitojnë pothuajse çdo dite va.rrin e babait të në var.rezat e dëshmorëve në Arlington në Teksas, sepse babi i tyre shërbente në ushtrinë amerikane.

Mylan fëmija më i madh thotë se me këtë vizitë i duket sikur e ndjen praninë dhe ngrohtësinë e babait të tyre, ka thënë nëna e tyre Kait Brazel për ABC News.

Rreshter Fred Brazel, 37 vjeçar fillimisht u diagnostifikua me kancer ku më pas humbi përfundimisht luf tën e tij me këtë sëmundje.