Rrëfimi i pazakοntë i bυrrit tek Arditi: Gruaja më rrίhte dhe më trαdhtοnte me 5 meshkυj (Video)

Rrëfimi i pazakοntë i bυrrit tek Arditi: Gruaja më rrίhte dhe më trαdhtοnte me 5 meshkυj (Video)

Juliani nga Korça ka qenë i ftuar në rubrikën “Kam një mesazh për ty” të emisionit “E diela shqiptare”.

Ai ka rrëfyer se kishte patur dy bashkëshorte përpara se të fejohej tanimë me dikë tjetër dhe

se gruaja e dytë nga Berati e rrihte, si dhe e tradhtonte me 5 burra.Juliani tha se gruaje e dytë sa duket i kishte patur

lidhjet pasi ishte divorcuar njëherë dhe tregoi se ajo kishte të dashur edhe 50 vjeç arë…(VIDEO)