Connect with us

Rrëfen shqiρtarja e mαrtuar me serb/ Jam shumë e Ιumtur: Burrin e kam…

Të Ndryshme

Rrëfen shqiρtarja e mαrtuar me serb/ Jam shumë e Ιumtur: Burrin e kam…

Dashuria e vertete nuk njeh moshe dhe ndalesa ndaj te dashurosh nuk ka te bej me kombesite dhe shtetet.

A jane te lumtura vazjat Kosovare qe martohen me serbet.

Ne fakt ka shume fjale per martesa te tilla sikur jane per para apo lidhje fitimprurese.

Zllatko është ndër të parët që ka shkuar per ta marr nje vajz shqiptare për të kërkuar një grua për martesë.

Një mik më tha se është martuar me një shqiptare dhe e njeh një femër me të cilën mund të njihem dhe te martohem nëse

pëlqejmë njëri-tjetrin dhe flet shqiptarja tregon per jeten qe po jeto.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top