Reja ia bën zemrën mal Remzies, shikoni çfarë ka veshur

Reja ia bën zemrën mal Remzies, shikoni çfarë ka veshur

Më në fund reja ia kënaq zemren Remzie Osmanit. Gëzimja është reja e parë dhe e vetme e këngëtares Remzie Osmani, pasi ajo e ka vetëm një djalë, Hamin.

Me ose pa dëshirën e saj, e përzgjedhura e të birit të Remzies është bërë e famshme, shkruan Kosovarja.

Gëzimja është komplimentuar për dukjen e saj, ama nuk e kemi parë ndonjëherë duke folur publikisht për diçka.

Qendrimi i saj është gjithmonë stoik, serioz dhe në shumë pak raste është parë duke qeshur.

E, këtu po. Ja një buzëqeshje e madhe nga Gëzimja, edhe për qejfin e vjehrres së saj.

FOTO:

A