Ramush Haradinaj ”godet” shumë rëndë Albin Kurtin përsëri në lidhje me UÇK-në…

Ramush Haradinaj ”godet” shumë rëndë Albin Kurtin përsëri në lidhje me UÇK-në…

Ramush Haradinaj ka ri perseritur qendrimin e tij se eshte i shqete.suar me deklarimit e Krye ministrit Kurti ne lidhje lu ften ne Kosove

] Ne nje postim ne Facebook pas takimit me struk turat e AAK-se, Haradinaj ka shkruar se ka infor muar partine e tij rreth takimit me Kurtin.

“Informova Krye sine per takimin qe kisha sot me Krye ministrin Kurti, kerkesat dhe shqetesimet qe i kam para qitur, perfshire temat e dia.logut dhe qendrimit te qeverise rreth Lu ftes Çlirimtare, ka shkruar Ramush Haradinaj.

Pas ta kimit te sotem me Kurtin, Haradinaj para gazetareve ka thene se e degjoi te parin e ekze kutivit rreth qendrimeve per dialogun.

Ne degjuam qendrimet e Kurtit perdia logun.

Shqetesime te tjera jane se hetojme se ka nje ikje nga qeveria se Kosova ka bere lu fte dhe se UÇKja ne bashke punim me NATOne kane çli.ruar Kosoven, ka thene Haradinaj.