July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Rama jep lαjmin e mirë, ja çfarë do të ndοdh për gjithë shqiptarët duke nisυr nga 15 Korriku

Aeroporti “Flatrat e Veriut” në Kukës ka marrë licensimet e duhura dhe do të fillojë fluturimet nga Kukësi drejt Zyrihut dhe Stambollit duke filluar nga 15 korriku.

Albania's Edi Rama breaks with the EU | New Europe

Lajmin e bën të ditur kryeministri Edi Rama, i cili shprehet se ndërtimi i këtij aeroporti nuk ishte vetëm për fushatë.

“Se ç’ishin ca miq që thoshin Aeroporti i Kukësit ishte sa për fushatë, po unë s’bëj asgjë sa për fushatë dhe çfarë bëj e them e çfarë them e bëj, kështu që bujrum në portën e hapur të qiellit të Kukësit

*** 1€ + taksat domethënë:

Kukës – Zyrih 12 EUR,

Zyrih – Kukës 28.66 EUR,

Kukës – Stamboll 12 EUR,

Stamboll – Kukës 23 EUR”, shkruan Rama.