Connect with us

Qγtetarja “dhuron shfαqje” në autobusin e Tiranës, nxjerr ρjesët int.ίme dhe…

Aktuale

Qγtetarja “dhuron shfαqje” në autobusin e Tiranës, nxjerr ρjesët int.ίme dhe…

Tran/sporti ur/ban është kthyer në një prej pro/blemeve kryesore në vend për qytetarët e Tiranës.

Deri më sot, në autobusat e Tiranës së Re ishim “mësuar” duke parë konflikte, përl/eshje të dhu/nshme apo edhe aks/idente,

por ajo që nuk kishim parë deri më tani ishte rasti që ilustrohet me video edhe në vijim.

Një ngj/arje e pakën/dshme ka ndodhur pasditen e sotme brenda autobusit, ku një grua ka nxjerr pjesët in/time të trupit të saj, ndërsa ka folur në mënyrë ba/nale.

Ndërkohë, një ndër qytetarët që ka qenë në autobus dhe ka parë të gjithë ngj/arjen, ka shkruar pranë redaksisë së JOQ Albania.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top