July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Punoi dikur për Ardit Gjebrean, por Tea i nxjerr bojën me ato që thotë: Më hoqën nga puna dhe më thanë një vajzë e re ka….

Përpara se të futej në “Përputhen”, Tea Trifoni ka qenë postiere e rubrikës “Kam një mesazh për ty”, te “E diela shqiptare”. Ajo ka realizuar një bisedë virtuale me ndjekësit në Instagram, ku është pyetur rreth largimit nga ky program.

Tea ka treguar se i kanë kërkuar të humbasë peshë, por ajo nuk e ka arritur në kohë. Më pas, ish-konkurrentja ka rrëfyer se e kanë hequr nga puna pa e lajmëruar.

“Më kërkuan që të humbja peshë dhe unë nuk arrita dot në kohë. Pastaj mësoj që më kishin larguar ditën që më kërkuan t’u ktheja uniformën për t’ja dhënë punonjëses së re, pa asnjë lajmëruar paraprak. Prandaj: isha shumë e shëndoshë për ta. Kohë të mira ”, ka shkruar Tea.