May 18, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Pr.Ost.Itu.Ta Tregon Sekretin: Ja Sa Duhet Të Jetë Pe.Ni.Si Që Ta Çojë Femrën Në ‘Qiellin E Shtatë’

Kjo vajzë 23 vjeçe, e cila punon në një shtëpi publike në Australi, ka vendosur të flasë hapur për ‘sekretet’ e profesionit të saj.Ajo në një intervistë për portalin britanik ‘The Sun’, është shprehur se për t’u bërë ‘perëndesha të s e k s i t’ vajzat duhet të jenë të bukura.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:

“Pe ni sët super të vegjël janë diku rreth 2-5 cm, apo mik rop en is. P en is i i vogël është 6 centimetra ndërsa pen is ët që janë 10-15 centimetra janë mesatarë. Pe ni s i më i madh që kam parë ka qenë sa parakrahu im dhe unë refuzova të bëj s e k s me këtë person. Të shkretit burrë iu mbushën sytë me lot se nuk bënte dot s e k s për shkak të madh ësi së.