Po Nëna E Tij A E Pëlqente Ledjanën? Flet Hapur Mevlani Dhe I Tregon Të Gjitha: Mami Im Thoshte….

Po Nëna E Tij A E Pëlqente Ledjanën? Flet Hapur Mevlani Dhe I Tregon Të Gjitha: Mami Im Thoshte….

Shume persona jane ne pikepyetje, cfare po ndodh me ciftin? A jane ata bashk? Nese jo perse u ndane? A do rikthehen perseri bashke? Shume e shume pyetje pa pergjigje te cilat si ne ashtu edhe fansat presin me padurim ti marin vesh.Sht.yp rek.lamen per ta shikuar v.ide.on