Plas keq në ”Për’puthen”/ Lindita përqafon Çimin, Stela nxjerr bisedat: Po të jetë burrë, tregon atë që ka folur…

Plas keq në ”Për’puthen”/ Lindita përqafon Çimin, Stela nxjerr bisedat: Po të jetë burrë, tregon atë që ka folur…

Në mes të diskutimeve, Lindita është ngritur nga karrigia për t’i dhënë një përqafim Çimit, i cili duket se po tërhiqet nga Stela.Në atë moment, Stela tha se është zhgënjyer nga sjellja e tij dhe po të jetë burrë, do të tregojë ndjenjat e tij të vërteta dhe atë që ka thënë për Linditën.

Lindita: Ndjen për mua por nuk do ta pranosh. Stela: Shoh si rr ezik Çimin dhe kam bërë mirë që kam mbajtur distancën. Mbaj mend Arjanin që tha ke fri kë se humbet. Ka raste në jetë që kjo//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…