July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Përleshje te pishina e Gërmisë, nuk kursehen…

Pak më parë u raportua për një rr.ahje mes disa të rinjve në Pishinën e Gërmisë.

Derisa arsyet e rr.ahjes mbesin ende të paqarta, Policia ka arritur në vendngjarje për t’u marrë me rastin.

Indeksonline ka siguruar edhe pamje teksa ndodh rr.ahja dhe momentin kur arrin Policia.