”Panë çdo gjë”/ Nëna e 5 fëmijëve bie nga shkëmbi në det, nuk e shpëtuan dot i la jetim

”Panë çdo gjë”/ Nëna e 5 fëmijëve bie nga shkëmbi në det, nuk e shpëtuan dot i la jetim

Nëna e 5 fëmijëve ka humbur jetën, pasi ra nga shk ëmbi. Tahira Jabeen, nga Birmingham në Angli thuhet se rrë sh qiti dhe më pas ra në det.

Asgjë nuk mund të bëhej, për ta shpëtuar atë. Para se të binte ajo tha: Po zbres!”

Nëna e pesë fëmijëve kishte shkuar me pushime në plazhin e Dorset. E më e keqja në këtë histori është se 5 fëmijët e saj e kanë parë nënën e tyre kur ra nga shkëmbi. Miqtë e saj thonë se ajo ishte një njeri me zemër të bardhë.

Burri i saj ende nuk e beson se e ka humbur të shoqen dhe se ka mbetur i vetëm me pesë fëmijët. Ekipi i shpëtimit si u tha dhe më lart nuk mund të bënte asgjë për ta shpëtuar. Tani u është bërë thirrje të gjithëve të bëjnë kujdes në plazhin ku ndodhi ngjarja e rëndë.