Pamje Te Tme Rshme Nga Ter Meti Shikoni Se Cfar Ju Beri Banesave Te Medha…(VIDEO)

Pamje Te Tme Rshme Nga Ter Meti Shikoni Se Cfar Ju Beri Banesave Te Medha…(VIDEO)

Ndërtesa e rrugë të shkatëruara është bilanci paraprak i një tërmeti të fuqishëm me magnitudë 6.4 ka goditur qytetin Hualien në Taivan. BBC raporton se nga tërmeti i fortë janë rrëzuar disa ndërtesa dhe janë shkatërruar rrugë.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…