July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

O Zot i madh sa shumë dhimbje! Ndërron j etë Fatjona nga sëmundja e ligë

Ka h umbur jetën Fatjona Kurmehaj e cila ishte e d iagnost ifikuar me Leukemi.Lajmin për v de kjen e tij e ka bërë të ditur ish-deputeti, Rasim Selmanaj, i cili shprehi ngushëllime për humbjen e Fatjona Kurmehaj……………shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

“Lajm tr ond itës. E paska humbur betejën me s ëmundjen e Leukemisë Fatjona Kurmehaj, vajza i bashkëvuajtësit tim të bu rgjeve serbe Zenel Kurmehaj! Bashkëndjejmë dhe mbjen me familjen Kurmehaj nga Strellci i Epërm! Shpirti i Fatjonës u preht në paqën e pasusun!”, thuhet në postimin e tij në Facebook……………shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn