July 26, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

“O lulet e nënës çfarë më bëtë”/ Mbuloi me dhe vajzen, dhendrin dhe mbesat: Vàji i gjyshes së vajzave të familjes Gushi përlot shqiptarët

Sot i është dhënë lamtumira e fundit Eduart dhe Silvana Gushi me dy vajzat e tyre, Evën dhe Anastasian, që u shuan dje në një ak sident tr agjik në autostradën Fier-Vlorë.

Bashkia Patosit ka marrë përsipër shpenzimet e va r rimit e katër anëtarëve të një familjeje.

Nëna e Silvana Gushit dhe gjyshe e dy vajzave Anastasia dhe Eva u ka dhënë sot, gjithashtu, lamtumirën e fundit vajzës, mbesave dhe dhëndrit.

Bashkëshorti dhe persona të tjerë e mbajnë nga krahët, ndërsa ajo va jton humbjen e të shtrenjtëve të saj.

“O lulet e nënës çfarë më bëtë”, dëgjohet të thotë ajo.

Gjithashtu me pik ëllim të madh janë rrëfyer dhe banorët e Patosit.

Një I moshuar pohoi për mediat se e njihte shumë mirë këtë familje, që kishte emigruar drejt Greqisë për një jetë më të mirë, por fati i tyre u pre dje në mes në një aks ident tra gjik.