Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

“O bythq*rë, ta q* nderin e familjes”, protestuesit shajnë dhe qëllojnë Roland Bejkon

Regjistrohet përpl asja e parë në selinë e PD. Anëtari i kësaj force politike dhe njëherësh kandidat për deputet,

Roland Bejko është sh arë dhe dh u nuar nga mbështetës të ish-kryeministrit Sali Berisha që kanë nisur të grumbullohen në seli.

Bejko ka shkuar në seli për të marrë pjesë në mbledhjen e thirrur nga Lulzim Basha por është rrethuar nga protestuesit dhe është ofenduar me fjalët më banale.

Gjatë gjithë kohës ai është rrethuar nga këta persona dhe në disa raste është q ëlluar me çadra.

“Kjo që ka ndodhur tani, mua më ka ndodhur dhe në ’91 kur protestonim kundër Enver Hoxhës”, tha Bejko ndër të tjera. “O bythq*rë, o legen m*ti.

Unë të q* nderin e familjes”, ishin disa nga sh arjet që u hodhën në turmë ndaj Bejkos.