October 22, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Nusja Filloi Të Hidhej Përpjetë Në Dasmë, Zbulohet Arsyeja E Cm.Endur (VIDEO)

Një nuse filloi krejt papritur të bënte veprime të çud-itshme. Ajo quhet Keyll dhe ditën e dasmës e kaloi në spital, pasi kishte dhi.mbje koke dhe hidhej përpjetë si e çme.ndur.

Familjarët e saj menduan se Kelly bënte kështu nga a.nkthi, por më pas gjërat filluan të bëheshin serioze.

Doktor Edëard Panacek, fillimisht mendoi se nuses i duhej një psikiatër, por jo. Më pas doktori ka zbu.luar se nusja ishte pickuar nga një lloj fluture, e cila njihet me emrin larva ostridie.

Nusja është futur në sallën e operacionit sepse nuk ishte vetëm ajo larvë në kokën e saj. Larva ishte shumuar dhe u deshën goxha orë për t’i nxjerrë të gjitha nga koka e saj.