Nusja e nderpret dasmën e vet, për të shkuar ta ndihmoj një lopë

Nusja e nderpret dasmën e vet, për të shkuar ta ndihmoj një lopë

Një çifti viktorian u është ndërp.rerë pritja e dasmës nga lindja e një viçi të madh

Nusja Jessa Laws tha se veshja e saj e dasmës përfundoi “absolutisht e dë.mtuar“, por gjithçka ia vlente për “përvojën e paharrueshme“.

Dasma e Jessa dhe Ben Law, ishte duke u zhvilluar në fermën e tyre Gorae afër Portland në Australi.

Dasma ishte planifikuar fillimisht për në tetor të vitit të kaluar, por u shty dhe u realizua në fundjavë.

Në pamundësi për të injo.ruar një kafshë në nev.ojë, Jessa vrapoi në ndi.hmë të lopës. Por ndërsa lopa kaloi këtë moment të vës.htirë, fustani i nuses mori pamje tjetër siç edhe e shihni në foto.