Connect with us

“Nuk u jap s*ks për një muaj”/ Burri me tre gra zbulon dënimin qe ju jep kur ato e mërzisin(Foto)

Të Ndryshme

“Nuk u jap s*ks për një muaj”/ Burri me tre gra zbulon dënimin qe ju jep kur ato e mërzisin(Foto)

 

 

Pol.igamia është një praktikë martesore e njohur veçanërisht në botën arabe dhe në vende të caktuara të Afrikës Nën-Sahariane. Por ka edhe raste kur ndodhin edhe në vende perëndimore që kanë besim katolik ose ortodoks.

Rasti i Ivan Sukhov, i cili është rus dhe i besimit ortodoks ka habitur botën. Ivan ka tre gra dhe nëse ato e bezdisin i dë non duke u thënë se nuk do të kryejë marrëdh ënie me tp për një muaj rresht.

Ai do të ketë 50 fëmijë dhe thotë se shkon mirë me të gjitha gratë. Deri më tani ai ka 10 fëmijë. Njëra nga gratë punon si infermiere, kurse dy të tjerat janë pa punë.

Sigurisht që familja e madhe merr ndihma nga shteti rus dhe së shpejti, ata pritet të zhvendosen në një shtëpi të madhe në periferi.

 

 

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top