“Nuk kthehemi më kurrë në Shqipëri”, dy turistë të huaj shokohen nga ajo që iu ndodhi në Orikum në Vlorë

“Nuk kthehemi më kurrë në Shqipëri”, dy turistë të huaj shokohen nga ajo që iu ndodhi në Orikum në Vlorë

Dy turistë të huaj janë larguar “të lemeritur” nga shërbimi në një lokal në Vlorë, në zonën e Orikumit. Ata kanë drekuar dje dhe kur kanë kërkuar faturën për të bërë pagesën, kanë parë aty mes produkteve që kishin konsumuar dhe “shërbime të tjera”.

Kështu, ua kishte shënuar lokali “Qendra e Peshkimit Oriku SHPK” në faturë dy turistëve të huaj, shkruan neësbomb.al. Por, çfarë janë “shërbimet e tjera”? Madje në faturë si pagesë e veçantë është dhe “shërbim tavoline”//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit…