Nuk është Zvicëra, por Ferizaji: Publikohen pamjet nga ‘Bashkimi i Qytetit’

Nuk është Zvicëra, por Ferizaji: Publikohen pamjet nga ‘Bashkimi i Qytetit’

Janë publikuar pamje mjaft të bukur na projekti ‘Bashkimi i Qytetit’ në Ferizaj. Atje shihet se në këtë projekt është punuar shumë dhe infrastruktura që është ndërtuar është mjaft e bukur, shkruan Gazeta Metro.Në Ferizaj që nga shtatori i vitit 2018, kanë filluar punimet për nënkalimin që lidh qytetin e Ferizajt. Ky projekt që nga fillimi është quajtur ‘Bashkimi i Qytetit’………..…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Ky nënkalim është i gjatë 700 metra dhe i gjithë është nën hekurudhë.Ndryshe ky projekt njihet si projekti më i madh në 20 vitet e fundit në Ferizaj.Vlera e projektit ka qenë mbi 14 milionë euro, derisa ndërtimi i ti ishte kundërshtuar ashpër nga opozita.Sot Ferizaj është në përfundim të këtij projekti dhe pamjet që vijnë nga atje janë vërtetë mahnitëse………..…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Infrastruktura që është ndërtuar por edhe projekti në tërësi, duket sikur të jetë në vendet perëndimore.