Nuk do ta BESONl dot! Kjo vajzë që duket si 15-vjeçare është MAMl i RasheIit dhe qenka një yII

Nuk do ta BESONl dot! Kjo vajzë që duket si 15-vjeçare është MAMl i RasheIit dhe qenka një yII

Rasheli njihet si një nga vajzat më seski në Shqipëri. Edhe pse 19 vjeç ajo të rheq vëmendjen e çdokujt me f ormat e saj bo mbastike.

Është e ëmbëI, e bukur dhe e sjellshme përtej t rupit që “ç mend” çdo mashkulIi, por nuk keni parë akoma nënën e saj.

Vetëm 2 foto të sajat po qarkullojnë nëpër rrjete dhe këto 2 i ka hedhur vetë Rasheli në “Instastory”.

Nga fotot shihet një vajzë që maksimumi i arrin të 20-at por nuk mund të na shkonte mendja kurrë se ajo do ishte mami i Rashelit dhe se do ishte kaq e re dhe kaq e bukur.

Mesa duket Rasheli ka trashëguar gjithë cilësitë e mamit të vet.

Nëse do i shihnim bashkë do mendonim se janë motra, shoqe apo kushërira por kurrë nuk do na shkonte mendja se janë nënë e bijë.

Pra mesa duket Rasheli ia merr në kthesë gjitha vajzave të tjera me mamin më të bukur.