Nuk do ta besoni kush është vajza e “Sevgi” në jetën reale

Nuk do ta besoni kush është vajza e “Sevgi” në jetën reale

lkay Kaykun Atalay është aktorja turke e cila u bë e njohur tek ne përmes rolit “Sevgi”, në serialin “Më fal”.

Ajo në rol është nëne e tre fë’mijëve, duket si një e moshuar por, në realitet ajo është krejtësisht ndryshe dhe shumë atraktive.

45 vjeçarja përveç aktrimit duket se është e dhënë shumë edhe pas fitnesit, e sigurisht edhe gjatë xhirimeve ajo nuk pushon së ush’tru ari.

Ajo vazhdimisht publikon në llogarinë e saj “Instagram” pamje nga prapaskenat e serialit “Më fal” ku shihet duke u stërvitur. “Sevgi”, në realitet është larg gruas provin’cial, siç paraqitet në serialin “Me fal”.