Connect with us

Nuk ρërmbahet shoqja e zogut të Tiranës : “E dαshura e ish-bυrrit më…”, epo edhe kështu s’na e kishin pare sγtë…!!

Aktuale

Nuk ρërmbahet shoqja e zogut të Tiranës : “E dαshura e ish-bυrrit më…”, epo edhe kështu s’na e kishin pare sγtë…!!

Moderatorja e njohur shqiptare Dajana Shabani i ka lënë dje hapësirë ndjekësve të saj në Instagram për ta pyetur për çfarë të dëshironin ata dhe një prej tyre e ka pyetur për tekstin e një kënge arabe.

“Me këtë këngë më kanë përshëndetur mbrëmë dhe e dashura e ish-bashkëshortit ma përktheu duke më thënë që flet për tra dhëtinë”, shkruan Dajana.

Nuk e dimë nëse Dajana e ka ironikisht këtë dhe tregon kështu se e dashura e ish-burrit e ka përshëndetur me një këngë tradhëtie

(duke nënkuptuar tra dhtinë e të shoqit) apo mos ndoshta moderatorja ka vërtet marrëdhënie të mirë me të dashurën e ish-it të saj, aq sa ajo i përkthen dhe tekste këngës

Moderatorja e njohur shqiptare Dajana Shabani i ka lënë dje hapësirë ndjekësve të saj në Instagram për ta pyetur për çfarë të dëshironin ata dhe një prej tyre e ka pyetur për tekstin e një kënge arabe.

Continue Reading
You may also like...

More in Aktuale

To Top