September 19, 2021

Lajm1

edhe nje lajm tjetër më shum …

Njihuni Me Qenin Që Lëvron Arat Dhe E Ndihmon Pronarin Në Punët Tjera Bujqësore (VIDEO)

Ky është momenti i pabesueshëm i një qeni të zgjuar, që tregon aftësitë e tij bujqësore derisa drejton traktorin e pronarit të tij.

Qeni Rambo, ka tërhequr një lumë vizitorësh në shtëpinë e tij, në County Down, Irlandën e Veriut, ku shpesh shihet duke hipur në një traktor të kuq “Massey Ferguson”, dhe duke ndihmuar pronarin tij Albert Reid, transmeton
Qeni gjashtë vjeçar, babai i katër qenushëve ka ndihmuar pronarin e tij të kosit lëndinë, të mbjellë toka, të lëvrojë arën.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

 

 

https://www.facebook.com/watch/?v=1430163077015576