Connect with us

Një nënë mësoi pas 22 vitesh se vajza që rriti nuk ishte e saja

Të Ndryshme

Një nënë mësoi pas 22 vitesh se vajza që rriti nuk ishte e saja

Doris Grünwald dhe nëna e saj Evelyn morën 30,000 euro dëmshpërblim nga një spital në Graz pasi u zbulua se Evelyn kishte zëvendësuar aksidentalisht fëmijën e saj gjatë lindjes, raportoi Sun.

Gjërat dolën në dritë pasi Doris shkoi për të dhuruar gjak, kur zbuloi se kishte një grup tjetër gjaku krejtësisht të ndryshëm nga prindërit e saj. Më pas ata bënë një test të ADN-së dhe zbuluan se ajo nuk kishte lidhje me prindërit e saj.

“I gjithë trupi më dridhej, më dukej sikur po humbisja terrenin”, tha Doris pasi mësoi se për 22 vite kujdeseshin prindërit e saj. Nga ana tjetër, Evelyn tha se e gjithë kjo është një tronditje e madhe për të dhe vajzën e saj.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

– Por, që në fillim e dinim se asgjë nuk do të na ndante dhe se do të mbetnim nënë e bijë. Ky fëmijë është gjëja më e bukur që më ka ndodhur, tha ajo. Doris ende nuk e di se kush janë prindërit e saj biologjikë dhe Evelyn që është fëmija i saj biologjik.

“Ishin 15 foshnja të lindura para kohe, duke përfshirë disa binjakë, kështu që disa prej tyre janë në listën e ngushtë”, tha Evelyn, e cila lindi para kohe në vitin 1990. Ajo shtoi se spitali refuzoi t’i jepte një inventar emrash për arsye privatësie.

“Sa herë që shoh dikë që më pëlqen, pyes veten nëse janë prindërit e mi, kjo pyetje është gjithmonë në kokën time”, tha Doris, duke shtuar se Evelyn është “nëna e saj dhe do të jetë gjithmonë ajo”.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe

Kur u zbulua e gjithë historia, disa gra që lindën në të njëjtën kohë me Evelyn iu nënshtruan vullnetarisht analizës së ADN-së dhe ne do të zbulojmë se si përfundon gjithçka.

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top