Connect with us

Nip E Axhë/ Këta Janë Dy Personat Që Hu.Mbën J’etën Nga Ak.Sίdenti

Të Ndryshme

Nip E Axhë/ Këta Janë Dy Personat Që Hu.Mbën J’etën Nga Ak.Sίdenti

Nip e axhë/ Këta janë dy personat që hu.mbën j’etën nga ak.sίdenti në Klinë (PAMJE) Një aksίdent i r ëndë ka ndodhur në fshatin Zajm të Klinës ku kanë mbetur të v dekur dy persona, njëri prej tyre i moshës 8-vjeçare, shkruan Gazeta Sinjali. Vίktίmat ishin nip e axhë dhe siç mëson Sinjali ata vijnë nga fshati Qupevë e Lartë e komunës së Klinës. Bëhet fjalë për Miftar dhe Avni Gashin.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE NGUSHELLEONI


Avniu dhe Miftari, sipas Polίcisë, fillimisht kanë p ësuar l ëndime të r ënda t rupore, pastaj janë dërguar në Spίtalin e Pejës dhe mjeku kujdestar ka njoftuar se ata kanë arίtur atje pa sh enja jete.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE NGUSHELLEONI

Continue Reading
You may also like...

More in Të Ndryshme

To Top