Ngjaаrje e rēndē/ Tre fëmijët e mitυr i gjenden të раjetē, poliсia arrеѕѕton nēnēn 28-vjeçare

Ngjaаrje e rēndē/ Tre fëmijët e mitυr i gjenden të раjetē, poliсia arrеѕѕton nēnēn 28-vjeçare

Një ngj arje e rë ndë ka ndodhur së fundmi në SHBA.

Mësohet se tre fëmijë janë gjetur të pa jetë në një banesë.

Sipas mediave vendase, e dyshuara kryesore është nëna e tyre e cila ndodhet ak tualisht në burg.

Ngj ar ja ka ndodhur në Los Angeles, ku në shtëpinë e nënës 28 vjeçare janë gje tur të pa jetë nga policia, dy djem dhe një vajzë pa shenja jete në dhomën e gjumit.

Fëmijët u shpallën të v de kur në vend, ndërsa autoritetet po e cilësojnë rastin si të dy shimtë.

Ndër të tjera mediat bëjnë me dije se policët që shkuan në vendin e ngj ar jes më pas gjetën edhe një fëmijë tjetër që nuk po merrte frymë. Zyrtarët u munduan që të ofrojnë ndihmë të parë, por veprimi i tyre ishte i pas uksesshëm, sepse fëmijët nuk shfaqën shenja jete.